Links

HuisvandeMens Tienen


Morele dienstverleningWord je geconfronteerd met moeilijkheden of heb je nood aan een luisterend oor?

Ben je op zoek naar informatie over euthanasie, de welzijnssector of vrijzinnige lidverenigingen?

Wil je even stilstaan bij een belangrijk levensmoment door middel van een vrijzinnige plechtigheid?

In het huisvandeMens kan je terecht voor vrijzinnig humanistische begeleiding, plechtigheden en informatie. Samen met de Tiense Vrijzinnige Kring willen we bovendien zorgen voor een open, warme en groeiende vrijzinnige gemeenschap in Tienen.

Het team van het huisvandeMens in Tienen staat graag klaar om je te helpen. Het huisvandeMens is elke werkdag open van 9u00 tot 16u30. Spring gerust eens binnen!


Vrijzinnige Plechtigheden


Geboorte, opgroeien, samenwonen, trouwen, overlijden, … Het zijn belangrijke mijlpalen in een leven, het zijn gebeurtenissen die je niet ongemerkt wil laten voorbijgaan. Ook vrijzinnigen staan graag even stil bij deze momenten en wat deze voor hen betekenen.

In het huisvandeMens kan je terecht voor deze vrijzinnige plechtigheden. Een moreel consulent gaat samen met je op zoek naar een persoonlijke invulling van dit ceremonieel moment. De vertolking van jezelf, je familie en vrienden staat centraal. Op deze manier werken we samen aan een memorabele dag.

Voor meer informatie over de verschillende plechtigheden, kan je steeds binnenspringen in het huisvandeMens of ons telefonisch bereiken. Je kan eveneens een kijkje nemen op deMens.nu. Onze dienstverlening is gratis.


 

huisvandeMens

Beauduinstraat 91

3300 Tienen

tel: 016 81 86 70

email: tienen@demens.nu